
Ciasto marchewkowe z kokosem i migdałami
Pewnie nie trudno zauważyć, że do wszystkich wypieków dodaję orzechów. Jem ich naprawdę bardzo dużo, a najwięcej migdałów. W muffinach orzechowych, bananowych,…

Pewnie nie trudno zauważyć, że do wszystkich wypieków dodaję orzechów. Jem ich naprawdę bardzo dużo, a najwięcej migdałów. W muffinach orzechowych, bananowych,…

Sposób przygotowanie masła orzechowego został opatentowany przez amerykańskiego lekarza John Harvey Kellogg w XIX wieku, tego samego co wynalazł płatki kukurydziane.…

Czas kwarantanny pozytywnie wpływa na ilość upieczonych chlebków bananowych. I nowych przepisów zapewne pojawiło się już z tysiąc. Sama mam…

Co sprawdzi się na pierwszy głód z rana w biegu? A co na szybką przekąskę między posiłkami? Przed treningiem? Po…

Ostatnio na facebooku zapytałam was, co najchętniej jecie na śniadanie i tak, jak po cichu liczyłam, wygrały placki! Owsianka była…

Lato jest od tego, by jeść sałatki! Zgadzacie się? Z jednej strony sprzyja temperatura (przynajmniej z założenia), a z drugiej…